Fiskeørnvannet – 13 februar 2016

 

Lørdagen 13. februar dro jeg, pappa og Frøya hunden til et vann vi kaller Fiskeørnvannet. Vi kaller det Fiskeørnvannet fordi første gang vi var der så vi en fiskeørn ta en svær fisk. Det er egentlig mange vann som er demmet opp til et vann. Vannene heter Grøa, Våja, Skyten og Skjellbreia. De ligger mellom Gran og Lunner kommune. Grøa er egentlig separat fra de andre vannene siden det er en liten landbru mellom dem.

Bildet over er Endre og Frøya som prøver å se om de kommer igjennom isen. Vi glømte isboret hjemme. men det var masse vann mellom islagene på isen så hvis de skulle komme igjennom med øksa så måtte Endre blitt veldig våt. Så vi bare smeltet is istedenfor på bålet.

Vi laget bålet ved siden av en øy ved Skyten.

Frøya liker å løpe på vannet

Mellom Skyten og Grøa er det noen hytter.

Bildet over er solnedgang over Skyten.

Vi kokte pølser og lagde solbærsaft.

Bildet over er månen over naboøya på Skyten.

#skyten #Hund #goldendoodle #bål #lunner #gran

Kommentarer