kjøretur til Foldereid i Nord-Trøndelag – 26-27, juli 2016

Søndags kveld 26, juni kjørte jeg fra Gjelleråsen nordover mot Foldereid i nord trøndelag. Der mormora min bor. Der jeg tenkte å overnatte en natt før jeg drar på en ukes tur i Blåfjella Skjækerfjella nasjonalpark i Lierne. Etter det drar jeg tilbake til Foldereid og 7, juli kjører moren min også nordover til Foldereid for å være der en stund vi tenker også at vi skal dra til Glomfjord og Saltfjellet i noen dager. Den 24,juli kommer faren min med tog til Grong og så kjører jeg og pappa nordover til Tana i Finnmark der vi sannsynligvis blir til 7, august. Etter det skal jeg sansyneligvis starte på en lang tur som starter fra Lindesnes. Så skal jeg sakte men sikkert gå til Kinnarodden på Nordkinnhalvøya som er Norges nordligste fastlandspunkt. Nordkapp er på en øy og det er ikke en gang det nordligste punktet på Magerøya det er det Knivskjelodden som er. Jeg tenker ikke å gå alt på en gang men ta noen pauser innimellom Jeg regner med å komme fram en gang på sommeren 2017. Bildet over er Sylen i Tydal tatt fra veien ved Langsvola midt på natta når jeg lufta Hunden min Frøya der. Det regna kraftig når jeg kjørt i Østerdalen helt til jeg kom til Røros da slutta det å regne kraftig, men regna litt av og på enda. Litt før Alvdal så jeg en elg. Mellom Røros og Tydalen holdt jeg nesten på å kjøre på et rådyr. I Stuggudalen så jeg 6 harer. Jeg sov i 4 timer i Tydalen å kom fram til Foldereid cirka klokka 11.

#kjøretur #biltur #bilkjøring #bil #vei #veien #østerdalen #røros #sylen #sylan #sylene #sylane #tydalen #trøndelag #gjelleråsen #foldereid #norgepålangs #norge #midt-norge #langsvola #hund #frøya #eirik #hennissen #pedersen #foldereid #sommerferie #sommer #juni #2016 #regn #regnvær #lindesnes #kinnarodden

Kommentarer