Nå har Frøya hunden min vært oss veterinæren

Mandag 16. januar 2017 dro jeg og mamma med Frøya til veterinæren for se hvorfor hun i perioder halter. Hun halta i en peroide i starten og slutten av november + i litt etter nyttårsaften. Vi hadde mistanke om hun har albueleddsdysplasi, men det var det heldigvis ikke, hun har bare brist i beinet. Så det er likevel ikke lurt å dra til fjellet for å fortsette Norge på langs turen. Veterinæren så at vi må ihvertfall vente 3-4 uker. De første 5 dagene må Frøya ta medisin og være mye i ro sånn at bristen gror. Under ser man Frøya på en tur vi var på i Lillomarka.

Bildet over ser man Nittedal fra Tysilen i Romeriksåsen 21. januar. 23. januar dro jeg og Frøya på telttur til vannet Skyten. Det var etter mange dager som Frøya måtte hvile. Hun har ikke haltet mye siden 15. januar. Og det er ikke langt å gå til Skyten fra veien så det tåler hun nok. Jeg gikk nesten bare på vannet, fordi jeg gikk med pulk. På land var det nesten umulig å gå med pulk siden det er så veldig lite snø for årstiden. Jeg har sett mer snø i mai en nå i slutten av januar. Bildet under ser man Stjernespor med nordstjernen som står nesten helt stille og de andre stjerne som går rundt. Bildet er fra vannet Skyten.

Bildet over ser man teltet mitt om natta som jeg satte rett på isen

Isboret var veldig sløvt så det tok en halv time å komme igjennom isen spesielt siden det var cirka 60-70 cm tykk is. Jeg tror knivene på isboret må enten byttes eller slipes. På bildet over ser man jeg som borer på morgenen.

Frøya på Skyten på bildene over.

Bildet over ser man meg og Frøya på Skyten. Jeg har også kjøpt en ny pulk siden den jeg hadde før var for liten og ble ganske slitt etter å blitt dratt over mye stein på turen i Femundsmarka i april 2016. Den pulken jeg har kjøpt nå er ihvertfall dobbelt så stor. Det er en Acapulka pulk.

Kommentarer